Vindt plaats op 6 februari donderdag om 19:00

Klimaat Cinema

Vindt plaats op 6 februari donderdag om 19:00
Holendrechtplein 44, 1106 LP Amsterdam, Nederland

Hoe gaat het nu écht met het klimaat en wat kunnen we zelf doen?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden organiseert GroenplatVorm Zuidoost een eerste KLIMAAT CINEMA op donderdag 6 februari van 19.00-22.00 uur in de Groene Hub.

Op deze avond worden in 5 verschillende lokalen van de Groene Hub tegelijkertijd 5 verschillende klimaatfilms en -documentaires getoond die allen op eigen wijze de relevantie van Duurzaamheid belichten, zoals: De opwarming van de planeet, de massale ontbossing, de verslaving aan fossiele brandstoffen, de onvoorstelbare hoeveelheid niet afbreekbaar plastic in onze zeeën en oceanen, de vervuiling in verstedelijkte gebieden en de stijging van de zeespiegel.

Door samen te kijken, elkaar te ontmoeten en de films nadien als groep te bespreken gaan we op zoek naar nieuwe inzichten omtrent de wereld en onze eigen rol daarin. Streven naar duurzaamheid is een onontkoombare noodzaak, maar hoe gaan we ons persoonlijk leven zo inrichten dat we dit daadwerkelijk kunnen verwezenlijken?

De Driemondse kunstenaar Franki5Fingers zal de thema’s en gesprekken van de avond verwerken in een beeldverslag. GroenplatVorm Zuidoost zal dit verslag als KLIMAAT MANIFEST tonen tijdens alle bijeenkomsten en evenementen van het GroenplatVorm in 2020.

Doe je mee?
Donderdag 6 februari 19.00-22.00 uur
Groene Hub Holendrecht
Holendrechtplein 44, 1106 LP Amsterdam