Geplaatst op 04-09-2020

Weekend van Kortvoort en Geveltuin.

Op zaterdag 5 september 2020 begint de week van “1104 Samen” en er wordt afgetrapt met Een weekend van Kortvoort. GroenplatVorm Zuidoost is van de partij.

We maken de saaie geveltuin op de kop van het Krimpertplein schoon en af met perenbomen, kruiden, bloemen en aardbeien plantjes.

GroenplatVorm Zuidoost staat klaar om buurtbewoners te helpen om een geveltuin in hun buurt of voor hun huis/flatgebouw aan te leggen en te onderhouden. Wij helpen je met papierwerk voor de aanvraag en produceren voorbeeld gevels ter inspiratie.  Voorbeelden zijn onder andere een ienie mienie voedselbosje, een vlinder- en bijen geveltuin, een grassentuin en een kruiden- en bloemen geveltuin. Is dit iets voor jou?  Schrijf je in. Wij staan klaar!


Ook zullen we informatie verstrekken aan belangstellenden betreffende onze verdere activiteiten van dit jaar:

Op 27 september 2020 organiseren we de tweede Tuinenfietstocht, een avontuurlijke tocht door de groene randen van Zuidoost, op de grens van de provincies Noord-Holland en Utrecht. Meer info komt er aan! Zie hier de Tuinenfietstocht van 2019.

In oktober organiseren we een wildpluk wandeling voor hen die geïnteresseerd zijn in het eten van wilde planten of het leren daarover.

Is dit iets voor jou? Schrijf je in. Wij staan klaar!